Εύρος Υπηρεσιών

+ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Η θέρμανση του χώρου μας είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Σκοπός του συστήματος θέρμανσης είναι να δημιουργηθούν συνθήκες θερμικής άνεσης στους χώρους διαμονής, με όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση ενέργειας που συνεπάγεται μικρότερο χρηματικό κόστος. Τα συστήματα θέρμανσης είναι πολλά στις ημέρες μας και η επιλογή του κατάλληλου για κάθε κατοικία αλλά και για τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη, απαιτεί μελέτη από εξειδικευμένο μηχανικό. Στην εταιρία μας θα βρείτε λύση για την δική σας περίπτωση και τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας, ρωτήστε μας τηλεφωνικά ή με ένα απλό e-mail και ελάτε να βρούμε μαζί μια λύση για την θέρμανση του χώρου σας.
+ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Λέγοντας κλιματισμό εννοούμε την ρύθμιση της θερμοκρασίας, της υγρασίας και της ποσότητας του αέρα που εισέρχεται και εξέρχεται από τον χώρο μας. Παράλληλα οι σύγχρονες κλιματιστικές μονάδες καθαρίζουν και ιονίζουν τον αέρα του χώρου μας.
Η ποικιλία μηχανημάτων είναι πολύ μεγάλη: κλιματιστικά τοίχου, οροφής δαπέδου, κρυφού τύπου ψευδοροφής, fan coil units και πολλά άλλα.
Σε εμάς θα βρείτε την κλιματιστική συσκευή που ταιριάζει στον χώρο και τις δικές σας ανάγκες.
+ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ
Το ζεστό νερό χρήσης είναι μια από τις βασικότερες ανάγκες μιας κατοικίας ή ενός σύγχρονου επαγγελματικού χώρου. Οι λύσεις για την παραγωγή ζεστού νερού είναι πολλές και χρειάζεται μελέτη από εξειδικευμένο μηχανικό για την ορθή οικονομοτεχνική επιλογή κάθε περίπτωσης. Σε εμάς θα βρείτε απλούς ηλιακούς θερμοσίφωνες διπλής ή τριπλής ενέργειας, απλούς ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, boilers λεβητοστασίου για συνδυασμό ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης, αντλίες θερμότητας που παράγουν ζεστό νερό χρήσης, αλλά και αυτοματισμούς που μπορούν να παρέχουν ζεστό νερό στην θερμοκρασία, στο σημείο και την χρονική στιγμή που εσείς θέλετε.
+ΥΔΡΕΥΣΗ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
Μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε ένα πλήρες σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης. Παράλληλα έχουμε λύσεις για παροχή νερού με μικρά πιεστικά συγκροτήματα αλλά και μεγάλες αντλίες. Σε ότι αφορά τη διαχείριση λυμάτων σε εμάς θα βρείτε από αντλίες λυμάτων μέχρι και μικρούς βιολογικούς καθαρισμούς.
+ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Η πρόληψη για φωτιά αλλά και η αντιμετώπιση ενδεχόμενης πυρκαγιάς είναι πολύ βασική υπόθεση προκειμένου να διαφυλάξουμε την περιουσία μας. Η εταιρία μας αναλαμβάνει να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τη σωστή λύση πυροπροστασίας, προκειμένου να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις από εκδήλωση πυρκαγιάς. Επίσης αναλαμβάνει την κατασκευή του συστήματος ενεργητικής πυρασφάλειας του χώρου σας, καθώς και την έκδοση/ανανέωση του πιστοποιητικού πυρασφάλειας της επιχείρησής σας, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
+ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ
Με τις αυξανόμενες τιμές των καυσίμων και τον καταιγισμό από νέες τεχνολογίες και νέες μεθόδους παραγωγής ενέργειας, χρειάζεται προσοχή στην επιλογή του τρόπου θέρμανσης, ψύξης, παραγωγής ζεστού νερού ενός ακινήτου. Η επιλογή αυτή είναι συνάρτηση του είδους του ακινήτου αν προυπάρχει, της θέσης του, του μεγέθους του και πολλών ακόμα παραμέτρων για τις οποίες χρειάζεται ΜΕΛΕΤΗ και στη συνέχεια πρόταση για το τί ταιριάζει σε κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Εκτός από τις ενεργειακές επιθεωρήσεις που προσφέρει το γραφείο μας σαν υπηρεσία, μπορούμε να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση για τη δική σας περίπτωση.
+REAL ESTATE / AKINHTA
Aναλαμβάνουμε εκτιμήσεις ακινήτων, προϋπολογισμούς εργασιών και κόστους για κάθε χρήση.Επισκεφτείτε την σελίδα των ακινήτων για να δείτε τις τρέχοντες ιδιοκτησίες προς πώληση.

 

 

Τα προϊόντα μας

Θέρμανση:

Ύδρευση-Αποχέτευση:

Εξοικον/ση Ενέργειας:

Πυροπροστασία:

Ειδικές Υπηρεσίες

Προγραμματισμός Έργου

Τηρούμε το χρονοδιάγραμμα για την αποπεράτωση του έργου σας.

Εναλλακτικές προτάσεις για την ανακαίνιση της κατοικίας σας

Κατόπιν συζήτησης με τον πελάτη, καταλήγουμε στην τελική πρόταση για την ανακαίνιση της κατοικίας σας.

Ανάλυση ιδιαιτεροτήτων Έργου

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια της κατασκευής.

Ανάλυση απαιτήσεων του πελάτη

Αναλύουμε με ιδιαίτερη προσοχή τις απαιτήσεις σας face to face.

Δυνατότητα εναλλακτικών προσφορών

Σας προσφέρουμε εναλλακτικές προσφορές αναλόγως του χρηματικού ποσού που διατέθετε.

2D & 3D Σχεδιασμός

Σας προσφέρουμε δισδιάστατη και τρισδιάσταση απεικόνιση του έργου σας.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Εκτός από τις εξειδικευμένες λύσεις για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χώρου και κάθε ιδιοκτήτη, το γραφείο μας προσφέρει κάτι πολύ βασικό: εξυπηρέτηση και υποστήριξη μετά την πώληση. Πιστεύουμε πολύ στην σωστή και έγκυρη παροχή υπηρεσιών, για αυτό και οποιοδήποτε προϊόν ή εγκατάσταση που θα τοποθετηθεί από το γραφείο μας, θα υποστηριχθεί 100% από έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς και μετά την πώληση/εγκατάσταση, όσο χρονικό διάστημα και αν έχει περάσει.

Σύγκριση κόστους εγκατάστασης-κόστους λειτουργίας

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια σχετικά με το κόστος εγκατάστασης μιας συσκευής όπως για παράδειγμα ενός λέβητα πετρελαίου ή μιας κλιματιστικής μονάδας. Πιστεύουμε πως υπάρχουν δύο έννοιες που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη πριν προχωρήσει στην αγορά και εγκατάσταση ενός προϊόντος: α) το κόστος εγκατάστασης και β) το κόστος λειτουργίας. Ο συσχετισμός των δύο μοιάζει με ένα παγόβουνο που επιπλέει στον ωκεανό (γραφικό).

pagovouno

Εάν δαπανήσουμε κάπως περισσότερα χρήματα για την αγορά (μεγάλο κόστος εγκατάστασης) μελλοντικά θα διαπιστώσουμε πως δαπανούμε σχετικά λιγότερα χρήματα κατά την λειτουργία του (μικρό κόστος λειτουργίας). Τα αντίστροφα ισχύουν εάν καταλήξουμε σε φτηνή λύση κατά την αρχική αγορά μας.
Συνεπώς δεν θα πρέπει να ενδιαφερθεί κάποιος μόνο για το αρχικό κόστος της λύσης που επιζητά, αλλά να ψάχνει για την βέλτιστη οικονομοτεχνικά λύση σε βάθος χρόνου. Ρωτήστε μας για να βρούμε μαζί την λύση αυτή.